Sexbomba Alice, která moderuje na TV Barrandov, se nedávno na Instagramu pochlubila fotkami se zpěvačkou Petrou Janů (65), kterou zpovídala v pořadu Paparazzi.

Jenže v komentářích se poté rozjela poměrně drsná diskuze, v níž se internetoví kritici nelichotivě vyjádřili nejen o kvalitách televize, ale navezli se i do půvabů obou dam. Urážky si pak vyměňovali i vzájemně mezi sebou a Bendová se asi nestačila divit.

„Jen Vás všechny chci požádat, abyste si své negativní, hrubé a sprosté komentáře mezi Vámi, prosím, řešili někde jinde a ne na mém profilu. Děkuji mockrát," ozvala se herečka. Následně pod fotkami zavládla cenzura a řada negativních výlevů zmizela. Jenže diskuze ani tak neustala, a Alice tak musela přitvrdit.

„Můžete být tak laskav a už mi sem nic nepsat? Je to tak těžké pochopit? Pověste se na nějakého chudáka jako vy a vypisujte si komentáře s ním a normální a slušné lidi nechte na pokoji, pane s prasečím ksichtem!" napsala výhružně a velkými písmeny jednomu neodbytnému uživateli.

Muž si ale neodpustil ještě poslední slovní plivanec. „České polobritě napíšete, že je jediná česká herečka, co si zaslouží Oskara a takhle sprostě vyvádí." Moderátorka se pak dočkala dalšího přívalu nenávisti. „Jdi do p**ele! Urážíš slušný lidi! Obě vypadáte jak mumie," urazil kdosi drsným způsobem Bendovou i Janů.

VIDEO: Alice Bendová: Rolí vypočítavých mrch mám stále dost!

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Rolí vypočítavých mrch mám stále dost! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
43 fotografií