Na premiéře snímku to očividně dost jiskřilo mezi dcerou herce Jiřího Dvořáka (50) a Báry Munzarové (46) Annou (16) a Jindřichem Žampou (18). Nejenže spolu dvojice trávila skoro celý večer, ale mladý herec navíc dívku v jeden moment objal tak radostně, že si jí hlavu položil až do výstřihu. Na oplátku dostal pohlazení po tváři.

Není divu, že se začalo spekulovat, jestli náhodou netvoří pár. „Jo, rozumíme si,“ snažil se mlžit Žampa, který ve filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci hraje syna hlavní postavy v podání Kláry Issové.

Jenže když o dívce mluvil, své sympatie dlouho skrývat nedokázal. „Je to moje skvělá holka,“ rozplýval se Jindřich, který se věnuje také dabingu a namluvil například Lukea v seriálu Taková moderní rodinka či hlavní roli ve filmu Deník malého poseroutky.

Vidět jsme ho pak mohli v roli syna Richarda Genzera (51) v seriálu Ohnivý kuře a naposledy v ‚Zoufalých ženách‘. Ostatně Renčův film ho ostatně s půvabnou Aničkou svedl dohromady. „Poznali jsme se právě na natáčení Zoufalek,“ prozradil herec.

Ten se sice na plátně neobjeví přímo s ní, ale s jejím tatínkem Dvořákem. Ten mu ve filmu hraje shodou okolností dědu. Každopádně podle něj by se i Anna mohla vrhnout na hereckou dráhu. „Talent na to určitě má,“ složil jí poklonu Žampa.

VIDEO:  Ukázka z nové komedie Filipa Renče Zoufalé ženy dělají zoufalé věci

Video
Video se připravuje ...

Renč ukázal první ukázku z nové komedie Zoufalé ženy dělají zoufalé věci Bioscop

 

Fotogalerie
30 fotografií