Khousnoutdinová se ve čtvrtek objevila na charitativním bazaru modelky Veroniky Kašákové (28). Zřejmě se porozhlížela po nějakém volnějším oblečení, jelikož těhotenské bříško už se jí značně rýsuje.

I když je vdaná za jiného muže, potomka čeká právě se známým matematikem, kterého si neoficiálně vzala v Bhútánu. „Já jsem bhútánskou svatbu, neboli ten rituál požehnání, nikdy takhle v plném rozsahu neviděla, takže pro mě to byla velmi zajímavá zkušenost,“ prozradila pro TopStar Lilia.

Promluvila dokonce i o pohlaví dítěte, které nosí pod srdcem. Jenže sama to ještě neví jistě. „Já si myslím a doufám, že je to holčička, avšak co to nakonec bude, samozřejmě ví jen Pán Bůh a nemám to ještě ultrazvukem potvrzené, nebylo to vidět,“ vysvětlila.

Přesto své teorii o děvčátku zřejmě pevně věří, jelikož už stihla vybrat i jméno. „Isabela,“ dodala pro TopStar skálopevně přesvědčená žena, která by měla porodit již letos v květnu. Těžko říct, jestli u porodu bude tatínek, jelikož ten teď musí své časové možnosti dělit mezi dvě rodiny. S právoplatnou chotí Mariem vychovává dvouletého synka Karla Yanise Noura.

VIDEO: Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky?

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
51 fotografií