Po prasknutí vztahu Karla Janečka s Liliou Khousnoutdinovou krásná brunetka oznámila, že spolu čekají miminko. O dosud nenarozeném potomkovi jsou oba na slovo skoupí, ale na špacír si pouští pusu jejich přátelé.

Už se těším, až si malinkou pochovám,“ napsala Liliina kamarádka Tereza nadšeně v diskusi na sociální síti. Prozradila tak, že brunetka s Janečkem čekají holčičku. Pro miliardáře to bude zatím jediná jeho dcera.

Khousnoutdinová, která je mezi ženami známá jako porodní dula, se naopak jiné své příznivkyni svěřila, že dítě přivede na svět koncem května. A ani v té době nehodlá se svou přítomností u porodu cizích žen přestat.

Když jí jedna žena oznámila, že rodí začátkem června, a kdyby to šlo, ráda by ji u sebe měla jako svou dulu, Lilia se této myšlence nebránila. „Vlastně by to mohlo být fajn. Minimálně budu stabilně v ČR, takže realistické by to možná bylo,“ odpověděla jí Janečkova milenka.

Ta se mimo jiné ve čtvrtek objevila na charitativním bazaru, kde vybírala šaty vhodné do Bhútánu, kam často jezdí. V civilním oblečení ale byla téměř k nepoznání. Fotografům se také ochotně pochlubila rostoucím bříškem.

VIDEO: Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky?

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
44 fotografií