Svoji sociální síť Tamara Klusová ráda plní momentkami ze svého života se zpěvákem Tomášem Klusem a třemi dětmi Josefínou, Alfrédem a Jenovéfou. Nyní však dospěla k názoru, že by chtěla využívat trochu větší prostor, a tak si založila blog.

🔴Tak to je náš svět🔴 Skoro rok jsem se odhodlávala... Pořád jsem cítila, že ještě není ten správný čas... Ale bytí s vámi tady na instagramu mě utvrdilo v tom, že sdílení smysl má... že je úžasné vzájemně se inspirovat a posouvat na svých cestách životem kupředu. Vážím si vašich krásných zpráv, které všechny opravdu čtu,dělají mi nesmírnou radost, i když odpovědět všem nedokážu ...vašich komentářů, postřehů i srdcí pod příspěvky. Na blogu jsou zatím tři texty, z toho jeden z nich je z loňského března... Byl první, a tak jsem ho tam nechala. Postupně budu všechny ty připravené pokojíčky zaplňovat mými myšlenkami a příběhy. Vytvořila jsem i facebookovou stránku a vždy dám tady na IG i FB vědět, že letí něco nového. Ach.... Tak tedy .... 🔴Tak to je náš svět 🔴 S Láskou T. www.taktojenassvet.blogspot.cz #taktojenassvet #blogsenarodil #dekuju

Příspěvek sdílený Tamitadyje (@tamara_klusova),Led 17, 2018 v 9:54 PST

"Skoro rok jsem se odhodlávala... Pořád jsem cítila, že ještě není ten správný čas... Ale bytí s vámi tady na Instagramu mě utvrdilo v tom, že sdílení smysl má... že je úžasné vzájemně se inspirovat a posouvat na svých cestách životem kupředu," napsala Tamara na sociální síť se slovy díků k fanouškům, kteří ji podpořili. 

V jednom ze svých prvních příspěvků se mladá maminka svěřila s pocity, které ji provázely, když zjistila, že je potřetí těhotná. "Nebudu zastírat to, že když jsem zjistila 4 měsíce po porodu Alfréda, že jsem znovu těhotná, byla jsem v šoku… Neskákala dva metry do stropu a nebyla si sebou absolutně jistá, že tuhle jízdu v pohodě zvládnu. To ráno, kdy jsem si domů donesla test, který záhy zářil tisíce kilometrů dvěma červenými čárkami, jsem přiběhla ke spícímu Tomovi a usedavě začala plakat," popsala Tamara krušné chvilky, které ale nakonec vystřídalo obrovské štěstí a narodila se dcera Jenovéfa.

Nechme se tedy překvapit, s jakými příběhy ze života rodiny Klusových novoblogerka Tamara ještě přijde.

VIDEO: Tomáš Klus na premiéře Po strništi bos: Svěrák má koule na výzvy!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus na premiéře Po strništi bos: Svěrák má koule na výzvy! Luboš Procházka

Fotogalerie
40 fotografií