„Po sto letech relax ve vaně,“ užívala si Inna ve středu večer pohodovou chvilku a ukázala své nožky vykukující z vody a bublinek. Jenže asi netušila, co tím rozpoutá. Rýpalové jí totiž hned vmetli do tváře, že se snad nemyje.

„Prosím vás, po 100 letech ve vaně neznamená, že jsem se 100 let nekoupala,“ klepala si na čelo. „Jen většinou stíhám vlézt jen do sprchy. Takže tak.“ Pak ukázala, jak vypadá její koupelna, aby všem dokázala, že má vanu i sprchový kout.

Ovšem ani potom neměla klid, protože se kritici chytili zase něčeho jiného. Kdosi jí napsal, že má poněkud křivý prst na noze. „Čeho si člověk nevšimne,“ nechápala expřítelkyně Jaromíra Jágra (45), ale nic si z toho nedělala a dělala si legraci, že má prsty křivé všechny. Stejně se ale pochopení nedočkala.

Když jí pak začaly chodit fotografie různých nohou cizích lidí a převážně mužů, asi dost litovala, že vůbec něco na Instagramu zveřejňovala. „Člověk si dá po půl roce vanu a co tady z toho nevznikne za vzkazy,“ divila se Puhajková, která dostala i několik nemravných návrhů od vilných mužů.

„Máte krásné nohy i prsty, moc mě vzrušují. Olízal bych vám je celé,“ napsal jí kdosi a další nabídka podobného typu byla pak dokonce ještě obsáhlejší. Sexy moderátorka se tomu ale jen zasmála a raději přestala zprávy číst a šla spát.

VIDEO: Expřítelkyně Jágra Puhajková: Pomáhala seniorům s Alzheimerovou chorobou!

Video
Video se připravuje ...

Expřítelkyně Jágra Puhajková: Pomáhala seniorům s Alzheimerovou chorobou! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií