„Přátelé a kamarádi, prosím, neptejte se, nereagujte a neprojevujte lítost. Jen si to mezi sebou řekněte a buďte ohleduplní. Necítím se jako známá osobnost, něčí majetek nebo kdokoliv, kdo by měl podávat prohlášení. Ale z úcty ke svému manželství a kvůli těm milým anonymům – rozešli jsme se,“ napsala Aneta Mikšíčková A.N.D.U.L.A. na svoji sociální síť. Jelikož je totiž velmi známou na sociálních sítích, fanoušci se o rozpadu jejího manželství dozvěděli velmi rychle a také jí začaly chodit lítostivé zprávy. To se ale Anetě nelíbilo.

„Definitivně a nenávratně! Nebudu nic vysvětlovat, spekulace mi nevadí, je to každého věc, jak se na to dívá. Je to pro všechny těžké, tak nás prosím nechte žít. Děkujeme. A dejte mi trochu času a já budu zase normální. Nebojte se o mě. Já už to mám v sobě dlouho vyřešený,“ dodala ke svému rozvodu s manželem Petrem, kterého si vzala teprve před sedmi měsíci.

Aneta se zviditelnila zejména díky Instagramu, na kterém zveřejňovala své polonahé fotky, silikonová prsa v naducaných výstřizích anebo vtipy na jiné známé osobnosti. Vtipy však ne vždy byly tak vtipné, jak by bylo třeba. Nicméně počet sledujících Anetě velmi rychle rostl.

Anetin manžel Petr se podle Extra.cz nikdy o sociální sítě nezajímal. Dokonce ani na žádné z nich nebyl a to také mohlo vést k rozporům v jejich manželství. Navíc podle vyjádření Anetě začaly chodit anonymní zprávy, které dobré náladě asi moc nepřidaly. Nicméně co skutečně vězí za rozpadem manželství, se zatím neví.

Fotogalerie
30 fotografií