Prodejní výstava obrazů Gelemové se konala v úterý v Divadle Bez zábradlí, které se účastnila řada jejích přátel a též různí galeristé. Nechyběla samozřejmě ani sama autorka a její partner Slováček. Ten byl na svou mladou lásku očividně velmi hrdý. Se zájmem studoval některá její díla.

Některá už ale zřejmě dobře znal a komentoval je. „Tady jsem já,“ tvrdil a ukazoval přitom na obraz jménem Láska, na němž jsou dvě barevné postavy v milostném objetí. Návštěvníci, kteří jeho poznámku zaslechli, se pak podivovali, která z figur ho má představovat.

To ovšem ani jeden z dvojice nevysvětlil. Lucie se ovšem nechala slyšet, že Felixe zvěčnila několikrát a ještě v tom plánuje pokračovat. „Felixe zatím maluji jako akty. Na portrét teprve přijde řada, prozradila. Její autoportrét přitom už na zdi visel a kromě něj i řada dalších obrazů s různými tématy.

Mimo jiné zde bylo možné najít i dva portréty světových politiků - ruského prezidenta Vladimira Putina (65) a americkou hlavu státu Donalda Trumpa (71). „Obdivuji silné lidi, muže, vizionáře s vlastním názorem, kteří nejdou se stádem, kteří mají argumenty a umí své názory obhájit,“ vysvětlila autorka, která Putinovi na hlavu namalovala aureolu, tedy svatozář. Důvod ale tak úplně neodtajnila. „Nevím, to je práce podvědomí,“ krčila rameny.

VIDEO:  Felix Slováček: Veřejné vyznání milence! Zamiloval jsem se a být s ní je nádherné. Přeji Dádě, aby poznala to samé

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Veřejné vyznání milence! Zamiloval jsem se a být s ní je nádherné. Přeji Dádě, aby poznala to samé Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
60 fotografií