Patrasová je po dlouhé době zase šťastná, do Prahy za ní totiž z Itálie přijel její miláček Vito. Společně si užívají každou volnou chvilku, ruku v ruce se prochází po staroměstských uličkách a navštěvují koncerty i hokejové zápasy.

Své sociální sítě pak Dáda plní jejich zamilovanými snímky. Zatímco zveřejňuje momentky z romantických chvilek, její dcera Anička zatím vůbec netuší, s kým vlastně máma tráví čas. „S mámou jsem se hrozně dlouho neviděla, protože jsem byla na horách, takže ani nevím, že tady za ní byl,“ prozradila pro Aha! Slováčková.

Ostatně Vitovi se možná tak trochu vyhýbá, jelikož uvedla, že se s italským hoteliérem v poslední době nepotkala. „Asi je v pohodě, ale moc se neznáme,“ nechala se slyšet hvězda druhé řady Tvoje tvář má známý hlas, kterou ale kdysi Vito jako malou holčičku držel v náručí. „Známe se, když jsem byla malá, a to si myslím, že stačí,“ dodala k tomu rázně.

Dáda, které Ital dokázal vyčarovat úsměv na tváři, přístup své dcery nekomentovala, i když z něj asi nadšená není. Anička zkrátka nemá potřebu se s mužem vídat. Podobně ostatně přistupuje i k partnerce svého táty Felixe. O výtvarnici Lucii Gelemové (35) se kdysi i dost nevybíravě vyjadřovala. Teď už vše řeší víc v klidu, ale kamarádky se z nich zřejmě nestanou nikdy. „Chci, abych byla šťastná já, i když to zní sobecky. Už nehodlám řešit problémy jiných,“ rozhodla se.

VIDEO:  Jak bydlí dcera Patrasové Anička Slováčková? Vypadá to u ní jako v lese!

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí dcera Patrasové Anička Slováčková? Vypadá to u ní jako v lese! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
55 fotografií