„Když to všechno půjde dobře a zatím to vypadá, že by všechno mělo jít, tak do konce února jen tak nezmizím, ještě budu v klidu vysílat a ten březen bych nechala otevřený s tím, že bych raději zůstala v klidu doma,“ prozradila TopStaru Gábina, na kdy má naplánovaný odchod z práce. Ovšem ona sama podotýká, že vše je ještě ve hvězdách a záleží hlavně na miminku.

„Člověk samozřejmě doufá, že tam zůstane až na termín a co nejdéle, ale ten čas si může občas miminko zkrátit, takže chceme být připravení na všechno,“ popisovala Lašková, která už spolu s manželem Filipem zahájila i různé přípravy. Například dvojice pomalu začala svému nenarozenému synkovi chystat pokoj.

„Po Novém roce jsme si řekli, že začneme pomalu vybavovat dětský pokojíček, tak jsme si napsali ten první seznam a zjistili, že nemáme takřka nic. A tam teda ta panika lehce nastoupila,“ vylíčila Česká Miss 2013, dříve známá jako Kratochvílová.

Zato co se týče oblečků pro miminko, neztrácela nastávající maminka čas. „Od doby, co jsme věděli, že je to teda chlapeček, tak už jsem se nekontrolovala. Už jsem se do toho pouštěla, už jsem potřebovala mít pár takových správňáckých bodýček a prvních pyžamek,“ přiznala s tím, že nákupy možná přehnala. „Moje sestra říkala, že jich mám víc, než vůbec unese novorozenec. Ale to nevadí, kdyžtak to pak dáme do dobrých rukou,“ dodala pro TopStar modelka.

VIDEO: Zprávařka Gábina Lašková na plese: Podivný účes měl dva významy!

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Gábina Lašková na plese: Podivný účes měl dva významy! Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
59 fotografií