I když pro Karla Janečka není bigamie nic nového, poprvé o tom, že žije s více ženami, promluvil před lety, a to přímo před svou tehdejší partnerkou Janou Doleželovou. Ta nic netušíc jen zírala a okamžitě vztah ukončila.

Před třemi lety pak potkal tuniskou matematičku Marem Mhandhbi, kterou si o pár měsíců už jako těhotnou vzal za manželku. Ale dlouho v jednom vztahu nevydržel. Loni na podzim přiznal, že žije ještě s jednou ženou, a to s kněžkou Lilií. Páreček svou lásku zpečetil budhistickým obřadem v Bhútánu. "Ačkoliv můj vztah s Mariem je krásný a plný lásky, před časem jsem se zamiloval do nádherné a obdivuhodné ženy Lilie K. Jsem šťastný, že spolu čekáme dítě," netajil se na sociální síti  miliardář.

I když to vypadalo, že Mariem se s Lilií smíří, tak se tak nestalo. Letošní Vánoce strávili jako rodina v jejím rodném Tunisku a Lilie sama se svými kamarádkami. Co se stalo, že Karel odsunul svou kněžku k ledu?

Lilia v rozhovoru s redaktorkou MF Dnes Janou Ciglerovou připustila jednu zajímavou věc. Dosud její polyamorické vztahy fungovaly zejména proto, že hlavním z těch tří vztahů byl vztah mezi ní a druhou ženou, prostě dvě kamarádky sdílely jednoho muže a vztah s ním nebyl ten hlavní. To je tentokrát zcela vyloučené, protože Mariem Mhadhbi podle svých slov nevstupovala do manželství s tím, že se o manžela bude dělit s jinou ženou a že věkově nejbližšího sourozence jejího syna porodí jiná žena. V tomhle zřejmě bude celý problém a konec jeho druhého "manželství"!

Co je polyamorie?

Stoupenci polyamorie zastávají názor, že je možné žít za vzájemného souhlasu všech zúčastněných, nejde pak o nevěru nebo podvádění. Zároveň nemusí být jeden svazek nadřazen ostatním, jak je tradičně chápána kolize mezi manželským a milostným vztahem.

VIDEO: Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky?

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
36 fotografií