Honosný dům v Uhříněvsi s bazénem na zahradě, vlastní posilovnou i vinným sklípkem, kde »hořel jejich rodinný krb«, nyní zeje prázdnotou a je na prodej. „Lukáš a Míša se dohodli na tom, že se jejich vila prodá. Že ani jeden v ní už dál nechtějí žít,“ prozradil Blesku zdroj z okolí moderátorky.

Ta prý do domu zpět nechce, zvlášť poté, co tam měl Rosol ještě před rozvodem nastěhovanou milenku, fitness trenérku Anetu Znamenáčkovou. Tu už přitom stihl vyměnit za bývalou tenistku Petru Kubinovou (24).

Zatím se ale Rosolovi vilu prodat nedaří, ačkoli po obdobné haciendě v téže ulici se na realitním trhu jenom zaprášilo. Miliony »ve vzduchu« to znamená i pro Ochotskou. „V katastrech je jako majitel uveden pouze Rosol, součástí jejich majetkového vyrovnání ale je, že Míša obdrží z prodeje poměrnou část,“ prozradil člověk obeznámený se situací.

Moderátorka se po rozvodu netrápí a po vzoru exmanžela si také našla novou lásku. „Někdo v jejím životě je, ale nechce prozradit kdo,“ sdělil nejmenovaný zdroj. „Odkud to víte? Nezlobte se, ale o soukromých věcech mluvit nechci,“ reagovala na dotaz Blesku sama Ochotská. Nejdůležitějším mužem jejího života je ale stále syn André, kterému budou v sobotu už tři roky.

VIDEO: Bang! Rozchod Ochotské a Rosola? Víme proč!

Video
Video se připravuje ...

Bang!: Rozchod Ochotské a Rosola? Víme proč! 

Fotogalerie
18 fotografií