„Všude ho s sebou tahám, doma není sám ani minutu,“ prozradila pro Aha! o svém čtyřnohém štěstí zpěvačka. Mazlíček ji tak doprovází dokonce i do studia televize Barrandov kvůli natáčení pořadu Aféry, který Heidi moderuje. Ta je nyní na place čtyři dny za sebou, vždy od brzkého rána do pozdního odpoledne. „S Edou před televizi přijíždíme kolem půl osmé, jdeme na procházku a potom do studia,“ popsala denní režim Janků.

Pro svého psa dělá první poslední, a tak mu pořídila speciální přepravku, do níž může lézt jako do pelíšku. Kromě toho i koš plný hraček, aby se nenudil. „Eda je spokojený. A že by dělal v televizi loužičky, tak to se bát nemusím. Přivezla jsem si ho domů už vychovaného,“ vysvětlila brunetka, která si němou tvář vybrala ještě předtím, než přišla na svět. Jen doufala, že se narodí chlapeček, což se nakonec v listopadu povedlo.

„Musel to být zase knírač, jednoho jsme totiž už s Ivošem měli, jmenoval se Falco. Přemýšlela jsem o tom, že to bude zase Falco, ale to nejde. Pořád bych ty dva srovnávala, a to není dobré. Takže jsem se zamýšlela dál a dospěla jsem ke konečnému rozhodnutí Eda,“ objasnila svou volbu Heidi.

Společnost pejska si přála již dlouho, definitivně se ale rozhodla až po smrti svého muže, hudebníka Ivo Pavlíka (†84). Ten zemřel letos v srpnu a ji to pochopitelně velmi zasáhlo. Nyní už má ale díky Edovi zase úsměv na tváři. „Pejsek je dobrý společník, a navíc mám pocit, že tady Ivoš se mnou pořád nějak je a chrání mě,“ svěřila se.

VIDEO: Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí Frekvence 1

 

Fotogalerie
49 fotografií