Na usměvavou tmavovlasou holčičku se snáší samá chvála. „Má přirozený talent. Je dobře, že dabuje a že tomu rodiče přejí. Do studia ji vozí matka Ivana,“ prozradil Blesku člověk z televize HBO. O dětské hlásky se správnou výslovností je ve studiích nouze a přitom se takřka v každém seriálu či filmu vyskytuje nějaký malý hrdina či hrdinka. 

Charlottka se už při práci setkala s takovými dabingovými mistry, jako jsou například Jiří Dvořák (50), Tomáš Juřička (57) či Petr Oliva (74). Před třemi lety propůjčila svůj hlas Ooně Lawrence Bojovník. V roce 2017 dabovala Farrah Mackenzie v komediálně laděných Loganových parťácích.

V témže roce ještě Charlotte stihla namluvit detektivku podle slavného Jo Nesbø Sněhulák a film Rozpolcený, kde pracovala pod taktovkou zkušeného dabingového režiséra Petra Pospíchala (69). 

„Charlottka je moc šikovná,“ říká herečka a zkušená dabérka Jaroslava Obermaierová (71), která Gottovu dcera zažila v muzikálu Mata Hari. „Je rozkošná. Vzpomínám si, že na jevišti říkala, že nemůže chodit do baletu, protože tatínek nemá peníze. To se vždycky smálo celé divadlo!“ dodává zvesela Jarka.

10 let od svatby v Las Vegas

Cínovou svatbu oslavil Karel Gott s manželkou. V neděli 7. ledna to bylo přesně 10 let, co Slavík stanul poprvé v životě před oltářem. V Las Vegas si tajně vzal Ivanu Macháčkovou, která v té době čekala jejich druhou dceru Nelly Sofii (9). „S ohledem na skutečnost, že s Ivanou žijeme již sedm let pod jednou střechou a společně vychováváme naši dceru Charlottu, jsem už delší dobu přemýšlel o našem sňatku,“ řekl zpěvák po obřadu, na kterém nechyběla jejich tehdy ani ne dvouletá Charlotte Ella anebo matka nevěsty Blanka (66).

VIDEO: Krásná dcera Karla Gotta Charlotte: Budu slavnější než táta!

Video
Video se připravuje ...

Krásná dcera Karla Gotta Charlotte: Budu slavnější než táta! Kristýna Léblová, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
16 fotografií