„Já se nemůžu dočkat. S miminkem každý večer mluvím, čtu pohádky do bříška. Ve svých 43 letech si myslím, že je ten správný čas na to, abych se stal otcem. Takže jsem vyloženě natěšený,“ podělil se v TopStaru Tomáš se svým nadšením.

Už se prý moc těší na příchod miminka na svět a vše, co bude následovat – dokonce prý i na přebalování a koupání. „Chci mít toho kámoše, s kterým půjdeme na kolo, na lyže, posadím ho do závodního auta, nebo budeme vozit na balet, na tenis, je to úplně jedno. Ale budeme kámoši,“ líčil s rozzářenýma očima zprávař.

Jeho manželka je nyní ve čtvrtém měsíci a pomalu se jí už zakulacuje bříško. Porodit by měla v červnu. Dvojice sice ještě nezná pohlaví děťátka, ale už společně vymýšlejí různá jména. Žádné konkrétní ale zatím neprozradili.

Po miminku už pár toužil delší dobu, ovšem nebylo to možné. „My jsme museli malinko počkat vzhledem k Tomášově nehodě, protože to byl poměrně velký zásah do života, takže jsme se potom chtěli trošku srovnat spolu, zase něco ještě nacestovat,“ vzpomněla v TopStaru Monika na děsivou bouračku z května 2015.

Tehdy se Hauptvogel na motorce srazil na křižovatce s autem. Moderátor naštěstí havárii přežil, ale byl dlouhou dobu v nemocnici a ještě na svou svatbu v říjnu 2015 musel přijít o berlích a prosedět ji.

VIDEO: Moderátor Tomáš Hauptvogel: Po děsivé nehodě na motorce má tělo plné kovu!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Tomáš Hauptvogel: Po děsivé nehodě na motorce má tělo plné kovu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií