Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dočasná adopce Dagmar Havlové: Kdo jí nahrazuje zesnulého manžela?

/
  • Dočasná adopce Dagmar Havlové! Kdo jí nahrazuje mrtvého manžela?
    3. ledna 2018 ● 15:42

    O tom, že je pes nejlepším přítelem člověka, ví své i některé dámy českého showbyznysu. Zatímco některé mají zatím jen jedno štěňátko, jiné už doma vítá celá smečka. Nový čtyřnohý přírůstek si nyní adoptovala i Dagmar Havlová (64). Ovšem jen dočasně...

  • 1.

    Alice Bendová (44)

    Herečce a moderátorce asi dvě děti nestačí, a tak jí doma společnost dělají hned tři psí mazlíčci. „Máme Fida a Mikyho z útulku. A pak Bigi, ta jediná má papíry,“ vyjmenovala Bendová, která by si nejraději pořídila ještě dalšího chlupáče. Ovšem proti tomu je její přítel Michal Topol (30). „Já mu na to odpověděla: To už je jedno, jestli čtyři, nebo šest, takže tak. Ale je dobře, že to koriguje,“ prozradila smířeně.

    Alice Bendová se svými pejsky
    Autor: Facebook, archiv

  • 2.

    Ornella Koktová (24)

    Svou rodinu před Vánoci rozšířila i manželka Josefa Kokty (60), když pořídila štěňátko zlatého retrívra. Pojmenovala ho Shadow podle jedné z psích postav ve filmu Neuvěřitelná cesta, a dokonce mu založila vlastní profil na Instagramu, který pravidelně plní jeho fotkami. Nejnovější hvězdu internetu už vzala Ornella dokonce i na hory. 

    Ornella Koktová si pořídila štěně zlatého retrívra.
    Autor: Facebook

  • 3.

    Dagmar Havlová (64)

    Po smrti milovaného manžela Václava Havla (†75) je jí věrnou společnicí fenka německého boxera Grace. Není divu, že ji bývalá první dáma rozmazluje.

    VIDEO: Dagmar Havlová dostala štěňátko a byla dojatá

    Video
    Video se připravuje ...

    Dagmar Havlová dostala štěňátko a byla dojatá Jan Jedlička, Hana Hoschlová

    „Dělám všechno, aby byla šťastná ona, a tím pádem i já,“ vysvětlila Havlová, která měla předloni před svátky o svou němou tvář velký strach, když ji pokousala doga. Přesto se teď může mazlit i se štěňátkem, kterého si na čas vzala k sobě.  „To štěňátko není moje, pouze ho dočasně hlídám,“ dodala Dagmar.

    Dagmar Havlová s fenkou Grace a adoptovaným štěňátkem
    Autor: Facebook, archiv

    Fotogalerie
    51 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy