„Buďte opatrní na svá přání, jelikož by se mohla splnit,“ napsala si anglicky na Instagram blondýnka, kterou na dovolené v zahraničí potkala nepříjemná událost. „Tak moc se mi nechtělo ze Španělska, až teda nejedu. Jedu do Madridu, na ambasádu. Ukradli mi totiž úplně všechno.“

Zrovna si s přítelem dělali společnou fotku, když se jim zloději vloupali do auta a vzali skutečně téměř vše, co tam měli. Dvojice tak přišla nejen o kufry se vším oblečením i vánočními dárky, ale též o batoh s peněženkou. V ní měli nejen veškeré peníze, ale také doklady, včetně Lindina pasu. „Mám jen to, co mám na sobě, sluneční brýle a mobil (ještě že jsme tak závislí), vypočítávala.

Jejímu partnerovi zůstal alespoň občanský průkaz. „Takže odletěl, ať jsou už tak velký ztráty co nejmenší. Je mi smutno, ale žijeme, tak co, zhodnotila situaci Bartošová. „Podivnej stav beztíže v cizí zemi, ale nic moc, stěžovala si.

Dlouho ale v cizině sama nezůstala. „Ambasáda v Madridu neskutečně pomohla, otevřeli kvůli mně dřív, uklidnili mě a v obdivuhodný rychlosti mi vystavili emergency pas (nouzový, pozn.red.).

Po návratu domů řešila ale ještě jednu nepříjemnost. Při krádeži totiž přišla i o klíče od bytu, a tak sháněla někoho, kdo umí měnit zámky. Když se navíc do bytu dostala, zjistila, že je vytopený. „Takže spát se nejde, dodala ke své katrastrofě na sociální síti.

VIDEO: Linda Bartošová: Misska, která odešla dělat zprávy

Video
Video se připravuje ...

Linda Bartošová: Misska, která odešla dělat zprávy Adam Balažovič

 

Fotogalerie
43 fotografií