„Jsem rád, když mohu být doma s rodinou. Jsou to vzácné chvilky, a tak si jich užívám, svěřil se Pepa, který má za sebou náročné turné s kapelou Kabát.  „Vždyť ještě 23. prosince jsme hráli a hned z kraje nového roku 2018 mě čekají představení v divadle a mnohé další,“ vysvětloval, že musí volného času využít, než se zase ohlásí pracovní povinnosti.

Konec tak roku tak pochopitelně stráví s manželkou Jovankou (38) a jejich syny Adamem (5) a Albertem (1,5), kterému doma říkají hlavně Bertík. Vojtek má pak z předchozích vztahů ještě další tři potomky, navíc tak trochu jako děti bere i své psy.

Sám vlastní dva anglické buldoky, staršího Wildu a mladšího Billyho. Jovanka pak má pro změnu francouzského buldočka Edu. „Je to velké odreagování, když si s nimi vyjdu na procházku, do absolutního ticha, a přijdu na jiné myšlenky,“ líčí zpěvák známý i z řady muzikálů, například Angelika, Čas růží, Muž se železnou maskou či Mefisto.

Mezi svátky pak vzal ženu, děti i psí smečku a všichni společně vyrazili na procházku ve sněhu. Adámek měl s sebou i malé hrablo na sníh a mladšího bráchu na něm povozil. Rodina pak zkusila postavit i sněhuláka.

VIDEO:  Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Proč ho nechtěli pustit na Slavíky?!

Video
Video se připravuje ...

Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Proč ho nechtěli pustit na Slavíky?! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií