Až do pátého měsíce veřejnost neměla ponětí, že by mohla být Gábina v očekávání. Dokonce i poté, co šla s pravdou ven, bylo dlouho těžké její bříško zpozorovat. Tomu je teď prý ale konec. „Pokud jsem doposud výrazně nepřibírala, poslušně hlásím, že pracuju na opaku. Cukroví nevyhodíme,“ smála se na sociální síti s tím, že si také oblíbila legíny.

I když má radost, že její chlapeček roste, je občas těžké si s břichem poradit. „Vymyslela jsem čtyři nové polohy spaní se čtyřmi polštáři, stále nemám vyhráno,“ postěžovala si, že se jí v noci špatně spí.

„Potřebuju poradit. Levý bok, pak pravý, pak na zádech, do toho různě polštáře pod ruce, nohy, břicho .... Levý bok ale vyhrává. Polštář pod pravé koleno!“ vylíčila své noční převalování modelka, která ještě coby Gabriela Kratochvílová v roce 2013 získala titul Česká Miss.

Naštěstí má díky svému požehnanému stavu i příjemnější zážitky. „Převelice děkuju slečně/paní, která mě v tramvaji pustila sednout. Nebylo to třeba, ale bylo to moc milé. Ha, je to na mě vidět!“ vyprávěla na Instagramu zprávařka, které je ťed největší oporou její manžel a nastávající tatínek Filip Lašek (28). 

VIDEO: Moderátorka Gabriela Kratochvílová: 5 měsíců tajila těhotenství!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Gabriela Kratochvílová: 5 měsíců tajila těhotenství Adam Gemrot, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
59 fotografií