Zatímco její postava v nekonečném seriálu Ulice Růžena Habartová má dospělého syna, sama Hadrbolcová děti nemá. Kdysi se tak sama rozhodla, častokrát prý ale uvažovala, jak by jí asi ratolesti dokázaly proměnit život.

Možná že jí to na mysl přišlo i letos o Vánocích, které tak neměla s kým oslavit. Žádné děti ani vnoučata, která by jí vykouzlila úsměv na tváři. Herečka ale na Štědrý den sama být nechtěla, a tak vyrazila do jedné kavárny na Malé Straně, kde se sešla na skleničku s kamarádkou. Nakonec se jí tak přece podařilo vyhnat smutek z tváře.

Ten v ní vyvolávaly jistě i vzpomínky na dřívější svátky, které trávila s dnes již zesnulým milovaným mužem. Poté, co Hardbolcové krachlo manželství se studentskou láskou, stal se jejím životním partnerem dokumentarista a kameraman Jiří Průcha. „Nejkrásnější Vánoce byly všechny, které jsem trávila s mým skvělým Jiřím, který už není,“ svěřila se kdysi v rozhovoru Zdena.

„Pod stromeček mi pokaždé namísto šňůry perel vymyslil něco jako napařovací žehličku. Mnohé z těchto praktických věcí však dodnes užívám a na dárce vzpomínám s láskou,“ dodala, že jí nakonec praktické dárky potěšily stejně nejvíc.

VIDEO: Poněkud veselejší Vánoce prožila Naďa Konvalinková (66). Měla se sejít s dcerou i s bývalým mužem Oldřichem Kaiserem (62).

Video
Video se připravuje ...

Naďa Konvalinková: Vánoce stráví s dcerou a exmanželem Kaiserem! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
25 fotografií