O zábavu se postaral netradiční dárek pro Vincenta. „Štědrý večer u nás doma proběhl tradičně s čekáním na Ježíška, který Vincentovi donesl kamaráda. Boxovacího panáka v životní velikosti. Byl příjemný společník, protože mlčel a sem tam rána do nosu mu nevadila,“ směje se Žilková. „Jinak Vánoce proběhly v klidu a míru a díky internetu jsme byli i s ostatními členy. Jen nám dárky přinesly různé bytosti. Bratrovi Štěpánovi na Panamě Santa Claus nadělil pod palmu, Cyrilovi ve Francii jejich baba až 25. ráno a jeho dívka ze Španělska čeká na dárky až od Tří králů,“ dodává herečka.

Dceru Agátu, která má už vlastní rodinu s hercem Jakubem Prachařem, jimž se letos narodila dcera Mia, viděla až na Štěpána. „Na Hod Boží dorazili všichni Stropničtí a na Štěpána Prachařovi mladší. S Martinem jsme dostali od dětí společný dárek - poukaz na týdenní dovolenou s příslibem hlídání babičky a Kordulky. Plakala jsem dojetím, že máme tak hezké vztahy. Na dovolené jsme kvůli Martinově vytíženosti nebyli dva roky,“ říká Žilková.

Našla si prý čas i na kulturu. „Letos jme šli na vánoční koncert studentů Mezinárodní konzervatoře Nech kapra žít, kde zpíval Kašpar Hapka píseň od Nightworků Vánoční čas aneb jmenuji se Pepa s živým kaprem v ruce. Bylo to moc vtipné,“ směje se herečka.

VIDEO: Nejhorší vánoční dárek Žilkové? Herečka promluvila o traumatu z dětství!

Video
Video se připravuje ...

Nejhorší vánoční dárek Žilkové? Herečka promluvila o traumatu z dětství! 

Fotogalerie
39 fotografií