Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak slavní slavili Vánoce? Belohorcová zahlcena dary, Lutovská s rozbitými koleny a Farna s partou

/
  • Jak slavní slavili Vánoce?
    25. prosince 2017 ● 18:45

    Ježíšek naděloval nejen dětem, ale i slavným osobnostem. A že byl u některých velmi štědrý. Podívejte se, kdo kolik dostal dárků.

  • 1.

    Zuzana Belohorcová - moderátorka

    Dětská radost je nejvíc. Asi ty naše poklady poslouchaly. Šťastné a veselé. Rodina je nejvíc.

    Zuzana Belohorcová s rodinou
    Autor: Instagram

  • 2.

    Iveta Lutovská - modelka

    Děkuji Ti, Ježíšku! Aneb vánoční procházka a zakopnutí o vlastní nohu. A to jsem ještě neměla ani decku. A tím pádem potřebuju nové džíny pod stromeček, milý Ježíšku. Au, šťastné a veselé.

    Iveta Lutovská upadla a zranila si kolena.
    Autor: Instagram

    Iveta Vítová
    Autor: Foto: Dana Kolářová

  • 3.

    Tereza Kerndlová - zpěvačka

    "Pokud je některej den v roce speciální, výjimečnej a vzácnej, tak je to Štědrý den! Miluju Vánoce, čas s lidma, kteří jsou v mým životě vším, ten klid a teplo domova. Přeju vám, ať máte kolem sebe jen dobré lidi. Ať se neženete za něčím, u čeho pak zjistíte, že to nebylo důležité a neztrácejte své sny, na které mějte vždycky kuráž. Protože vzdát to, je příliš jednoduché! Nádherné Vánoce," napsala Kerndlová na sociální síť.

    Štědrý den u Terezy Kerndlové
    Autor: Instagram

  • 4.

    Ewa Farna - zpěvačka

    Nedávno jsme měli takový kapelní vánoční večírek. Na fotce najdete i ty, kteří nejsou vidět na pódiu, ale bez jejich obrovské práce, vynaložené energie, času by se koncerty neuskutečnily. Na fotce chybí ještě celý polský team techniků DJak, také naši dva technici a stagemanager, kteří už nám jeli připravit další koncert. Tak my se s nimi máme. To byl povedený rok.

    Ewa Farna slavila Vánoce s partou.
    Autor: Instagram

  • 5.

    Aleš Háma - herec

    Spasitel nás navštívil. Hosanna na nebesích.

    Aleš Háma na Štědrý den
    Autor: Instagram

  • 6.

    Diana Kobzanová - modelka

    "Už si nepamatuju, kdy jsme se naposledy takhle v klidu fotili sami. Ella spí a Bibi je zavřená na WC, protože než mě to napadlo, měli jsme sérii s bulící řití přesně uprostřed. Frolda měl přes sebe deku, protože už má pyžamo. Já v šatech doteď uklízela bordel. Říkám to furt, dělám doma jen zbytečný a neviditelný věci, jako vy všechny.“

    Chtěla bych Vám popřát hezké svátky a v příštím roce zdraví, štěstí, lásku, pevná prsa i zadky, málo vrásek a hodně peněz. U nás všechno zalitý kanadským sluncem. Z Bibi už je bulící slečna, zatím je jen šest plyšáků, díra do Froldovy vánoční deky, drobnější kousenec  do rohu zdi (Frolda trošku práskal fousama, že ho zase sajem). Přemýšlela jsem, že to svedu na nebožku Miušku, ale neměla jsem to srdce. Ella chodí do školky, zatím neumí žádný anglický sprostý slovo, baletí, lyžuje, zkouší bruslit a slušně to s námi koulí. Frolda hraje hokej a já dělám ten nepodstatnej a hlavně neviditelnej zbytek.

    Chtěla jsem vás jen pozdravit, tak si hezky nacpěte pupky, my budeme mít klasiku a na Boží hod pečenou kačenu s knedlíkama a zelím!

    Diana Kobzanová s Michalem Frolíkem o Vánocích.
    Autor: Instagram

  • 7.

    Hana Mašlíková - modelka

    Naše první Vánoce ve třech. Všichni se pořád za něčím honíme, peníze, kariéra, úspěch, ale jediné na čem opravdu záleží je zdravá a šťastná rodina. Bez toho nám jsou peníze a vše ostatní k ničemu. Jsem nesmírně vděčná, že mám to štěstí a mohla jsem si to uvědomit a zažít na vlastní kůži. Šťastné a veselé vám všem!

    Hana Mašlíková strávila své první Vánoce ve třech.
    Autor: Instagram

    Fotogalerie
    25 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

zaka: Co pořád otravujete s tou slovenskou pipinou a z Ameriky posílá foto.Podniká asi porno a vydělavá

(26. 12. 2017 08:59)

Toma?_Potyka: Lanýž ...

(25. 12. 2017 21:39)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy