„Opravdu bych byl rád na Vánoce doma. Tak snad se to podaří,“ prohlásil před několika dny Gott. Když ale viděl před vilou na Bertramce několik aut techniků a dělníků, moc tomu nevěřil. Rekonstrukce střechy prvorepublikového domu a následné vybudování obytného podkroví sice skončilo už v říjnu, následovaly ale další práce. Malování, výměna postelí, podlah atd. A tím se předání vily Gottovým protahovalo.

Přijal fanoušky

Několik německých fanoušků, kteří zavítali v předvánočním týdnu do Prahy, tak mělo velké štěstí, že Gotta na Bertramce už zastihli. A zpěvák se s nimi před svým domem ochotně vyfotil. Doma už také Karel přijímá návštěvy. Byla mezi nimi i Helena Vondráčková, která Gottovi přivezla vlastnoručně upečenou vánoční štólu. „Slíbila jsem mu ji, a tak jsem ho nechtěla zklamat,“ svěřila zpěvačka.

VIDEO: Jak probíhaly opravy na Bertramce?

Video
Video se připravuje ...

Gottova "rozbombardovaná" Bertramka: Podívejte se, v jakíom je teď stavu! Jan Jedlička

Tuny věcí

Z luxusního bytu na Proseku převezla stěhovací auta v minulých dnech na Bertramku desítky krabic plných hlavně oblečení, knih, lejster, DVD… Šlo o věci, které rodina v době pobytu v »exilu« potřebovala. Nábytek v bytě zůstal.

Fotogalerie
135 fotografií