„Jsem jak omámená, to se mi nikdy nestalo. Bylo to něco úžasného a celý den před koncertem jsem cítila takové sevření na hrudi, jak jsem byla nervózní, aby se lidem koncert líbil,“ popsala své pocity Monika, které od prvního momentu, kdy vstoupila na jeviště,  publikum leželo u nohou.

V momentě, kdy zapěla píseň Vyznání od zpěvačky Mariky Gombitové (65), poprvé lidé v sále vstali a odměnili Absolonovou bouřlivým potleskem. „To publikum bylo na mě neskutečně milé a já se neustále dojímala a tekly mi slzy. Trošku se bojím, co bude za deset let, to se asi postavím na jeviště a budu jen bulet,“ přiznala Blesk.cz zpěvačka.

 

Absolonová si sice nepřipravila pro diváky přehlídku drahých rób, místo toho měnila ozdoby, které si dávala na hlavu. Jednou tam měla vánoční stromeček, podruhé zase sobí rohy. Každopádně, když vytáhla mávátko s Karlem Gottem, od kterého poslala divákům vzkaz s přáním krásných Vánoc, dojalo se i publikum. „Karlovi je moc líto, že tu nemůže být, přeje vám krásné Vánoce!“ vzkázala Monika od mistra.

Dárek pro Moniku

Překvapení, o kterém nevěděla, přinesla na podium kamarádka Ivana Chýlková (54), která Monice za divadlo Studio Dva předala Zlatou desku za album Až do nebes!. „V ten moment jsem měla pocit, že koncert skončil, protože jsem bulela jako želva,“ prozradila nám po koncertě Monika, které jako další dárek nadělilo divadlo opět vánoční koncert příští rok.

Nemohla vidět syna

„Doufám, že Táda spí a nezlobí,“ těmito slovy uvedla koledu Chtíc, aby spal. Během celé písně běžely na pozadí fotky jejího syna Tadeáše (2). Když se otočila a uviděla je, opět nezadržela slzy a publikum s ní. To se ten večer nejen naplakalo, ale také skvěle pobavilo, při historkách ze zpěvaččina soukromí.

Své vánoční turné ve středu zakončí Monika v brněnském Boby centru a vrhne se na pečení vánoček.

VIDEO: Monika Absolonová ukončila mateřskou: Jíst, co máme, ale plíny něco stojí! A o exekuci!

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová ukončila mateřskou: Jíst, co máme, ale plíny něco stojí! A o exekuci! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
60 fotografií