Modelka svého manžela označila za alkoholika a feťáka, zpěvák jí pro změnu vyčetl chamtivost a nevěru. „Na jednu stranu ze mě dělá ochlastu a feťáka, na druhou stranu chce, abych ji živil a dal jí svou kreditní kartu," stěžoval si Blesku Noid na konci března. Brunetka se tehdy ohradila, že s plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (46) si začala až po krachu manželství.

Od té doby už ale uplynulo hodně vody, Gábina se s novým milencem už stihla rozejít a manželé začali chystat rozvod a soudit se o dcerku Terezku (3). Právě kvůli ní se ale snaží na své neshody zapomenout. „Už jsme v pohodě,“ pochlubil se webu Expres.cz Bárta. „Oba jsme pochopili, že jsme rodičové a že se k sobě musíme chovat tak, aby to naše rodičovství bylo zodpovědné,“ popsal s tím, že ho rozpad vztahu stále mrzí, ale nemůže s tím nic dělat.

Pouze se snaží s Terezkou trávit čas. Rodiče jí prý ještě ani neřekli, co se mezi nimi stalo. „Na to je ještě čas. Nechceme s Gabčou tu její hlavičku zatěžovat. Bere to tak, jak to je,“ prozradil muzikálový zpěvák na galakoncertu Kapky naděje. „Snažíme se před ní chovat normálně. K žádným hádkám nedochází. Teď jsme spolu byli s ní dokonce v zoo.“ S Dvořákovou tak raději před dítětem předstírají, že jsou pořád šťastná rodinka. Nejenže ji vzali na výlet, ale řešili společně i vánoční dárky pro malou.

„Snažíme se, aby veškerý průběh byl naprosto čistý. Jednou se ptát bude a budeme jí to muset vysvětlit,“ dodal ale pro Expres Vašek. Ten pevně doufá, že rozvod bude i nadále probíhat na stejné vlně a nedojde k žádným dalším sporům, které by mohly dcerce ublížit.

VIDEO: Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ!

Video
Video se připravuje ...

Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ! Petr Soukup, David Turek

Fotogalerie
60 fotografií