Jenže jak to zařídit, aby se Táně Vilhelmové „do čtveřice“ povedla holčička, když už doma tři kluky – Františka, Cyrila a nejmladšího Aloise – má.

„Napadlo mě, že bychom měli ještě holčičku a ano, nechávám otevřená dvířka do komůrky,“ přiznala se smíchem herečka v talk show Karla Šípa Všechnopárty. „Vojta má na to takovou teorii. Aby to byl kluk, musí to mířit rovně a doprava, a aby to bylo holka, tak snad jen tak na bříško,“ svěřila se stydlivě Táňa, která příští rok v létě oslaví čtyřicáté narozeniny. 

Šíp jí však nabídl jinou teorii, takzvanou sedminásobkovou. Jde o to, že každému se po sedmi letech mění krev. A pokud je jeden z těch rodičů těsně po tom sedminásobku a má tedy mladší krev, ten určuje pohlaví dítěte. Nejhorší to mají ale ti, kteří mají mezi sebou věkový rozdíl sedmi let,“ vysvětlil moderátor Vilhelmové a divákům.

„My jsme spolu od sebe ale přesně sedm let, tak to se dřeme zbytečně,“ podotkla Vilhelmová, která princip sedminásobku zpočátku nepochopila. Jenže vzhledem k jejich datu narození, kdy jsou oba v červenci, ale Vojta o deset dní později než Táňa, a jsou od sebe přesně sedm let, zdá se, že mladší krev bude mít vždy Vojtěch. Asi by se tedy měli spolehnout na Vojtovu metodu.

VIDEO: Tatiana Vilhelmová bude Dyková? Vojta ji požádal o ruku!

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Vilhelmová bude Dyková? Vojta jí požádal o ruku! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
39 fotografií