Herec, který se nikdy netajil svým poměrně bujarým životem, se ve čtvrtek objevil na tiskové konferenci České televize a mnohé překvapil svým zevnějškem. Ačkoliv pro něj byly vždy typické dlouhé vlasy, často svázané do culíku, tentokrát přišel ostříhaný úplně na krátko.

I když nejdřív vše maskoval pomocí kšiltovky, nakonec ji sundal a odhalil, že jeho háro je pryč a na hlavě má porost jen o několika centimetrech. Navíc podobně upravené měl i vousy. Těžko říct, proč se Noha rozhodl takto proměnit. Zřejmě musel svůj vzhled přizpůsobit nějaké nové roli.

Možná si ale chtěl zkrátka od dlouhých vlasů ulevit a spolu s nimi zahodit i starosti, které ho tento rok trápily. Letos v srpnu totiž skončil v nemocnici poté, co náhle zkolaboval.

„Po příjezdu záchranky bylo rozhodnuto, že musí okamžitě na sál. Byla mu provedena katetrizace srdce, kdy lékař zavádí tenké drátky do cév,“ prozradil tehdy zdroj Blesku. Herec, který si zahrál také v seriálu Specialisté či v sitcomu Helena a na divadle zářil v představení Natěrač, se ale naštěstí brzy uzdravil a vrátil se zase do práce. 

VIDEO: Leoš Noha na sebe práskl: Mými koníčky jsou sex, drogy a rock n´roll!

Video
Video se připravuje ...

Leoš Noha: Mými koníčky jsou sex, drogy a rock n´roll! Tomáš Sovinský, Barbora Horáková

Fotogalerie
30 fotografií