I když jim jejich rodiny rozmlouvaly, aby se tak mladí brali, tak před časem oslavili desetileté výročí. A co víc, oba jsou katolíci, takže sex měli až po svatbě!

"Před svatbou jsme spolu nespali. Ale nevzali jsme se pak proto, abychom spolu spát mohli. Náš vztah začal naprosto čistě. Proto, že jsme věřící, možná čistěji, než je obvyklé. Od začátku jsme spolu mluvili o rodině, takže jsme neviděli důvod čekat. Bylo to velmi romantické a čisté," přiznal v rozhovoru pro týdeník Téma Matouš Ruml, kterého proslavil sitcom Comeback.

Po dvou letech od svatby přišel na svět Nathan. Stejně jako druhorozená dcera Mia, přišel na svět doma. "My jsme šťastní, že jsme se pro to rozhodli. V první řadě to bylo rozhodnutí mé ženy, a já ji v tom podpořil, protože jsme měl stejný názor. Kdyby její těhotenství bylo problematické, třeba bychom se rozhodli jinak. Byli jsme doma spokojení, v pohodě a bezpečí. A to je základní předpoklad, vedle toho zdravotního, aby to dopadlo dobře. Samozřejmě jsme měli porodní asistentku, která porod kontrolovala," dodal herec.

Fotogalerie
11 fotografií