„Já teď měla náročný období... Fakt, soutěže a tydlety věci. Takže potřebuju slunce a kilo ovoce a osm kilo ryb," omlouvala se napůl v žertu svým fanouškům na Instagramu Berenika, když zveřejnila snímek, na němž se rozvaluje u bazénu a pozoruje mořské vlny v Mataře na jihu Srí Lánky.

Pravda je, že herečka má za sebou opravdu dost složité období. Energii jí sebrala nejen náročná účast v show Tvoje tvář má známý hlas, z níž nakonec vyšla jako vítězka, ale rovněž problémy v osobním životě. S manželem, producentem Pavlem Čechákem (42), se totiž rozešli. „S manželem jsme se na začátku Tváře rozešli, takže mě moc nepodporoval," přiznala nejprve v živém chatu na TV Nova a posléze prozradila, že to byl její muž, kdo chtěl rok a půl od svatby vztah ukončit.

Musela si tak hledat nové bydlení a zvykat si na život bez něj a jeho dvou synů z předchozího manželství s Táňou Vilhelmovou (39). Samotu jí pomohl překonat i tanečník z Tváře Lukáš, jehož ne úplně oblečenou fotku z postele Kohoutová zveřejnila na sociální síti. Teď se rozhodla si vyčistit hlavu a odjet na dovolenou. Podle fotek relaxuje nejčastěji ve vodě a užívá si plnými doušky sluníčka, které ji už stihlo ošklivě spálit. „Ano, i takhle může vypadat idylická dovolená," připsala ke svému snímku se zrudlým obličejem.

Společnost jí na dovolené dělá kamarádka. „Ten důvod, že jsem teď v luxusním baráku přímo u moře, je ten, že tu pomáhám zdobit interiér a majitel nám tu nabídl dvě noci zdarma. Né, že bych byla milionářka," vysvětlovala svým příznivcům na sociální síti herečka z Modrého kódu s tím, že už ji čeká přesun do méně atraktivní lokality. Také ji prý trochu mrzí, že neumí surfovat. „Každopádně jsem naprosto šťastná," chlubila se radostně.

VIDEO: Berenika Kohoutová je v muzikálu nová "šíleně smutná princezna"! Dělala z ní i maturitu!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová bude nová "šíleně smutná princezna"! Dělala s ní maturitu! Vobdráčková

 

Fotogalerie
59 fotografií