Miss České republiky 2007 si sice letos na jaře prošla rozchodem s komunálním politikem Michalem Valentou (38), dlouho ale v koutě sama neseděla a dala se dohromady právě s Kyllarem. V létě se dvojice pochlubila společnou fotkou z dovolené na Elbě, jinak ale o svém vztahu spíše mlží a moc se spolu neukazují.

Přesto to mezi nimi očividně klape, jelikož ji partner doprovází i během jejích návštěv za mladším nevlastním bratrem Radovanem, který trpí nízkofunkčním autismem, tedy jednou z nejtěžších forem této poruchy. „S bráškou se vídá a moc mě podporuje, opravdu si toho velmi vážím,“ řekla o svém milém Kateřina, která dříve chodila také s Turkem Jeanem, podnikatelem Robertem Hájkem či surfařem Robi Chadem.

VIDEO: Kateřina Sokolová: Kvůli milenci přichází o kšefty v Americe!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Sokolová: Kvůli milenci přichází o kšefty v Americe! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Jak již dříve vysvětlovala, malý Ráďa má kvůli autismu svůj svět a okolí nevnímá jako ostatní. Navíc je jeho chování nepředvídatelné a může se ve vteřině změnit. „Dříve míval opravdu hodně záchvatů, například začne vydávat různé zvuky, začne se kousat do ruky nebo skákat na kolena, někdy i mlátit hlavou do zdi," popsala Sokolová v rozhovoru pro magazín Esprit s tím, že během záchvatů si dítě může i ošklivě ublížit. V poslední době ale prý záchvatů ubylo a chlapec je klidnější.

„Reaguje dobře, poslední dobou se hrozně zlepšil. Kolikrát mě přivítá tak, že mi dá pusu, usměje se na mě," radovala se hnědovláska, která spolu s otcem založila nadaci AutTalk, která pomáhá dětem s autismem a jejich rodinám. „Když mi chce ukázat nějaké video, tak mě chytne za ruku a dotáhne si mě k televizi. Takže on takovým svým specifickým způsobem komunikuje,“ doplnila modelka, jejíž největší přání je, aby Ráďa časem začal i mluvit. Zatím komunikuje především pomocí speciálních piktogramů. 

VIDEO: Kateřina Sokolová o autistickém bratrovi: Nemluví a má záchvaty!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Sokolová o autistickém bratrovi: Nemluví a má záchvaty! Markéta Reinischová, Petr Soukup

  

 

Fotogalerie
50 fotografií