Nejhlubší pohled do dekoltu ten večer v casinu poskytla jednoznačně hvězda reality show Nela Slováková. Ta své silikony vystavila v krajkové bílé košilce. Její přítel ve žlutém saku si ji celý večer  hlídal a okatě dával najevo, že patří jen jemu.

Délkou minisukně jí konkurovala Dominika Mesarošová, která sice vystavila nohy, ale obří silikony tentokrát schovala pod černou blůzu. I ji doprovodil přítel Tomáš.

Jiná milenecká dvojice Richard Genzer s partnerkou Markétou Jiránkovou, se kterou žije už pět let, měla na večírku krapet problémy s Markétinými šaty. Richardova partnerka totiž neměla podprsenku a v jednu chvíli se jí šaty rozeply a bála se, že vyleze něco víc, než by chtěla. Geňa musel přiskočit a s šaty jí pomoct.

Svého přítele přivedla také zpěvačka Kamila Nývltová, která jako jedna z mála na sebe nabalila několik vrstev oblečení a doplnila je kožešinou. I tak ji ale přítel láskyplně neustále líbal.

Svou lásku pomocí polibků klasicky předvedla dvojice Kristelová s Řepkou, přítelkyni s sebou měl také zpěvák Josef Vágner a na večírku nechyběl ani saxofonista Felix Slováček, který doprovázel milenku Lucii Gelemovou. Ta se tentokrát lehce odvázala a vzala si šaty s nebesky vysokým rozparkem.

VIDEO: Nela Slováková: Letošní Vánoce nebudou v luxusu! Kam investovala peníze?

Video
Video se připravuje ...

Nela Slováková: Letošní Vánoce nebudou v luxusu! Kam investovala peníze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
24 fotografií