Snem snad každého umělce je uspět za velkou louží a dobýt Ameriku! To se po dlouhém úsilí začíná dařit rodačce z Osečné Olze Pytlounové, která u nás vystupuje pod uměleckým jménem Olga Lounová. „Nebudu tajit, že jsem si přála ve Státech uspět, ale nic není zadarmo a hodně jsem se na to nadřela. Tam je nejdůležitější zaujmout, proto jsme natočili trochu netradiční klip k písni Dark Day, kterou mi otextoval Steve Josephson,“ svěřila Blesku zpěvačka. Netrvalo dlouho a Olga je nazývána novou Lady Gaga.

„Snažím se být originál. Být srovnávána s takto skvělou zpěvačkou mi ale nevadí, ona je neskutečně dobrá!“ pronesla Olga. Už druhý týden boduje v prestižní hitparádě Billboard, kde se v žebříčku tanečních klubových hitů první týden umístila na 47. místě a aktuálně poskočila na 38. příčku. Až pod ní vidí svá jména superhvězdy, jako jsou Taylor Swift (28) nebo Pink (38)!

 

Pod jménem Lounová ji ale v Americe nenajdete. Na přání producentů si totiž musela změnit jméno na Olga Now, Billboard ji vede dokonce jen jako Olgu. „Je to pochopitelné, pro anglicky hovořící posluchače je to lepší. Na Česko ale nezanevřu. Na příští rok chystám velký koncert v Praze a mezitím budu pendlovat mezi dvěma kontinenty. Navíc zájem o spolupráci registrujeme také z Londýna...“ dodala potěšeně zpěvačka. Má zkrátka našlápnuto na velkou kariéru!

VIDEO: Olga Lounová přiznala, že se jí zapalují lýtka celoročně, nejen na jaře

Video
Video se připravuje ...

Olga Lounová přiznala, že se jí zapalují lýtka celoročně, nejen na jaře Ladislav Novák

Fotogalerie
33 fotografií