Urážky vešly z úst komika z Temných keců Marka Fuča Mariňáka, který si z Jožo Ráže utahoval ve vysílání Rádia Kiss. Nemístně si rýpnul do zpěváka, který po nehodě v roce 1999 byl v umělém spánku a nikdo netušil, jak rozsáhlá jsou jeho zranění a zda vůbec přežije. Ráž přežil, ale na obličeji mu zůstala viditelná jizva.

„Každý máme ten humor různý, každý si jede něco jiného. Imitace vždy zabírají. Nejradši imituji a největší číslo tohoto roku byl Jožo Ráž. Ale to musím ukázat vizuálně, protože on po té havárii vypadá jako Hory mají oči, pardon oko,“ opřel se do zpěváka Fučo a rýpnul si ještě víc.  „On má jedině dva fóry – Baláž a whisky a druhý whisky a Baláž,“ odpověděl moderátorce na otázku, jaké vtipy letí na východním Slovensku nejvíce.

Přesné zpěvákovo zranění na hlavě není přesně známo, nicméně se hovoří o tom, že měl Jožo vpáčenou zlomeninu čelní kosti s tržnou ránou, poraněný mozek, zlomený nos, pravé předkolení a levé zápěstí.

VIDEO: Jožo Ráž 17 let po nehodě a komatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu?

Video
Video se připravuje ...

Jožo Ráž 17 let po nehodě a komatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
18 fotografií