Martin Smolík spolupracoval na pořadu spolu s Františkem Fialou, Josefem Vrtalem a Tomášem Hyanem. Právě Vrtal se s ním viděl jen pouhé pár dní před náhlou smrtí.

„Je to strašné, co se Martinovi stalo. Viděli jsme se naposledy minulý týden v pondělí, kdy jsme vraceli auta, která jsme měli půjčená na testy. Martina jsme vysadili doma, rozloučili se… A pak už jsem ho neviděl. On chtěl natočit další test v pátek, jenže ve čtvrtek ráno se stalo to, co se stalo…,“ prozradil smutně Josef Vrtal.

VIDEO: Náhlé úmrtí moderátora Autosalonu Smolíka (†46): Kolegové natočili speciální díl!

Video
Video se připravuje ...

Náhlé úmrtí moderátora Autosalonu Smolíka (†46): Kolegové natočili speciální díl! FTV Prima

Dnes jsme dotočili mluvené slovo ke čtvrtečnímu dílu Autosalonu, který bude poskládaný z Martinových zajímavých reportáží. Produkčně je to dořešeno. Říkáme tam mimo jiné, že Martin se rozhodl vzít Nebeský autosalon,“ svěřil Blesk.cz moderátor Vrtal.

Smolík se objevil na obrazovce v Autosalonu naposledy v sobotu, jelikož jsou díly předtočené. Tým televize Prima vyslovuje upřímnou soustrast blízkým a pozůstalým.

A právě tým Autosalonu zprávu o smrti oblíbeného kolegy pustil prostřednictvím sociální sítě do světa: „Vážení přátelé, s bolestí v srdci musíme všem oznámit, že nás včera opustil výborný kamarád, kolega a skvělý člověk Martin Smolík. Martine, budeš nám chybět…,“ napsali na Facebooku. Blesku následně šokující informaci potvrdila také televize Prima ústy mluvčí Jany Mrákotové. Motoristický novinář Jan Červenka pak na svém profilu na Facebooku uvedl, že Smolíka zabil infarkt.

Fotogalerie
9 fotografií