Kristelová se jen v kalhotkách postavila k oknu a přední část těla, včetně poprsí, si zakryla polštářem. Tuto fotografii pak zveřejnila na sociální síti.

Ve stejnou dobu si Nikol Šíbrová vzala na špacír modelky a jiné dámy, které se takto podobně fotí.

„No, chtěla jsem se tu původně rozepsat o tom, jak jsme zase dneska byli celej den krásný, mladý a úspěšný, ale musím si jít lehnout, zejtra brzo vstáváme. Martin mě musí vyfotit polonahou, jak se zrovna zasněně dívám z okna, nebudu o tom vědět, a to asi chápete, že bude chvíli trvat. Nakytovat, naondulovat, svlíknout se z pýža, vyhrabat někde repre kalhotky, nalejt si šáňo, který snídám každej den, najít světlo, úhel, vyhodit nohu z kyčle, našpulit, půl hodiny Martinovi nadávat, že neumí fotit, filtrovat, filtrovat, filtrovat, filtrovat… Ještě ten koncept pořádně nemám v hlavě, jestli prsa zakrejvat polštářem nebo to vemu prostěradlem, my teď máme takový to froté na gumu,“ napsala herečka.

A z komentářů se pak dočetla, že přímo to, co popisuje ve svém příspěvku, udělala právě Kristelová. Štíbrová to ale netušila, protože si ji moderátorka zablokovala a tudíž Nikol její příspěvek na sociálních sítích nevidí. Jen se zkrátka zrovna trefila do černého.

VIDEO: Kristelová je s Řepkovými dětmi jedna ruka! Jak toho docílila?

Video
Video se připravuje ...

Kristelová je s Řepkovými dětmi jedna ruka! Jak toho docílila? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Katka Kristelová: Jediná žena Řepky, která se jeho knihy nebojí!

Video
Video se připravuje ...

Katka Kristelová: Jediná žena Řepky, která se jeho knihy nebojí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií