Tvrdá, chladná a hlavně ambiciózní. Taková je advokátka Lenka Braunová, kterou před televizní kamerou ztvárňuje Tereza Hofová. Ve skutečnosti je ale úplně jiná. Na to, kolik jí je let, se už stihla zmítat v tvůrčí krizi a hraní pro ni přestávalo mít smysl. Proto před osmi lety odjela za dobrodružstvím na daleký a chladný Island. Kvůli penězům chodila do tří prací a to se jí také stalo osudným.

„Všichni hodně pracují, aby se uživili a mohli splatit půjčky. Je úplně normální, že máte normální práci a k ní si i o víkendu přivyděláváte, abyste měli na pivo,“ řekla pro OnaDnes. Vražedné pracovní tempo už jí zůstalo. A pak se zamilovala! Před odjezdem z Reykjavíku totiž potkala v baru bubeníka Orriho Einarssona a téměř hned s ním otěhotněla. „Vlastně jsem hned věděla, že s ním budu mít dítě. Je to jiný typ vztahu a lásky, není to pro každého. Celkově se vidíme tak pět měsíců v roce a vlastně mi to vyhovuje,“ uvedla vystudovaná knihovnice.

I když Tereza dostala pěkný balík peněz právě za seriál Dáma a Král a její manžel se pilně věnuje hudbě, oba mají co dělat, aby utáhli rodinný rozpočet. Tereza navíc často létá z Islandu do Prahy a to také stojí dost peněz. 

„Pro Orriho je úplně normální, že doma zůstane s naší čtyřletou Hanny. Já ji přece neopouštím, je doma se svým otcem,“ popsala podivný rodinný režim. „Na Islandu trávíme Vánoce a letní prázdniny, v Praze hlavně pracuji. Dcera chodí do školky tady i tam, většinou je se mnou v Praze. Manžel je spíše na Islandu a přilétá jednou za měsíc,“ dodala. Tereza si život na střídačku nemůže vynachválit. Svoboda a neustálé stěhování jí ale brzy skončí. „Budeme se muset brzy rozhodnout, kde budeme žít, protože Hanička půjde do školy. Ještě nás čeká hodně zvažování,“ svěřila se.

VIDEO: Ukázka ze seriálu Dáma a Král

Video
Video se připravuje ...

Zkrvavená Eva Josefíková s nožem v ruce v seriálu Dáma a Král! TV Nova

A co o sobě ještě prozradila? Není to žádná křehká blondýnka, celé tělo má ozdobené kérkami. „Na ruce mám islandský runový kompas. Kolem předloktí mám havrana a citát z Ovidia, který znamená – Vše se mění, nic nehyne. A na rameni ještě sněhovou vločku,“ sdělila výčet všech tetování.

Fotogalerie
22 fotografií