Jak lépe se odreagovat než vyrazit do kina na hezký film? Zpěvák Michal Malátný, který má za sebou celkem náročné období, sbalil své dvě dcerky a manželku a společně s nimi si užíval chvilek v kinosále. Po všech peripetiích vypadal navíc vcelku spokojeně.

Zpěvák se nedávno na sociální síti vytasil s tím, že kapela Chinaski v aktuální sestavě končí. "Začínali jsme po hospodách a klubech a moc dobře víme, že k tomu, aby to fungovalo dohromady, potřebuje každá kapela vnitřní chemii mezi všemi členy. A ta, kterou jsme měli my, vyprchala. Trápili jsme se s tím dlouho, zkoušeli různé věci. A pak jsme si uvědomili, že změna je život," zaznělo na sociální síti s tím, že naposledy kluci zahrají společně 18. prosince.

Kapela navíc letos získala Bronzového slavíka v kategorii kapela. Nikdo z kluků však na slavnostní předávání nedorazil, aby si ocenění převzal. Členové oblíbené kapely se zkrátka na chvíli odřízli od světa. Nicméně vše se zřejmě opět navrací do normálu a Malátný dál pracuje na novém směru, kterým se kapela vydá.

VIDEO: Co vzkazují hudebníci, kteří s Malátným nepokračují?

Fotogalerie
46 fotografií