Jenže fotbalový bouřlivák se zatím úspěšně soudům vyhýbá. Stejně tomu bylo i dnes, kdy bez omluvy k přelíčení nedorazil. „Dá se to označit jako účelové vyhýbání se soudu,“ řekla Blesk.cz prostřednictvím svého právního zástupce Renáta Řepková.

O co tedy jde? Renáta po svém bývalém manželovi požaduje majetkové vyrovnání v hodnotě několika desítek milionů korun. U soudu přímo zaznělo, že v době rozvodu měl Tomáš Řepka na svém účtu přes 44 milionů korun. Z této sumy Renáta požaduje polovinu. Chce si také ponechat luxusní byt, který si pořídili v době, kdy byli manželé. A jelikož bývalí manželé neměli předmanželskou smlouvu, tak by měla dostat polovinu majetku, který během manželství Řepka vydělal.

Suma sumárum Řepková požaduje 22 milionů korun z bankovního účtu, od kterých se má odečíst cena bytu, která je sedm milionů korun.

Ale z bytu chce vyplatit i Řepka. „Zároveň mě celou tu dobu odmítá vyplatit z mé poloviny společného bytu ve Villa Biance – a přesně kvůli tomu teď o ten byt přijde. Dva roky jsem jí nabízel, abychom se dohodli a byt společně prodali, že jí z toho vyplatím, co po mně chce. Nechtěla, tak teď má byt v exekuci a bude se prodávat v dražbě za daleko míň peněz. Navíc z něj bude muset tak jako tak odejít. Vrátilo se jí to v plné parádě a byt spadne do klína někomu jinému, ale teď už s tím nejde nic dělat, mašina právníků a exekutorů je rozjetá. Samozřejmě, pokud to není celé trik, jak se k tomu bytu dostat za míň peněz, když si ho v té dražbě koupí sama prostřednictvím někoho jiného,“ uvádí ve své knize Děkuju Tomáš Řepka.

Soud byl opět odročen na začátek nového roku.

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka – křest Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

VIDEO: Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba?

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
84 fotografií