Slzy do očí zpěvačce vehnalo náhlé úmrtí slovenského moderátora a zpěváka Miro Fančoviče. „Je mi to hrozně líto. Miro byl skvělý člověk s velkým srdcem," smutnila Heidi na sociální síti. Fančovič, kterého nyní oplakává snad celý slovenský showbyznys, vystupoval i s řadou českých hvězd, například s Petrou Černockou (68) či právě s Heidi. Tu také podle mnohých velmi obdbivoval.

Ovšem rozhodně není jediná, kdo zesnulému Fančovičovi vzdal úctu. Jeho Facebook se již od středy plní řadou smutných vzkazů. „Právě přišla smutná zpráva.... odešel Miro Fančovič. Je mi to moc líto, byl to optimistický člověk a měl rád lidi," truchlí zpěvačka Martha Elefteriadu (71).

Pro mnohé je náhlá smrt šokem, vždyť ještě před dvěma týdny byl Miro v plné síle, když se ve Slovenském domě v Praze účastnil křtu CD Dušana Grúňa (75).

„Rodině a všem blízkým upřímnou soustrast," popřála Janků jeho pozůstalým, i když sama dobře ví, že žádná slova bolest po ztrátě blízké osoby nezmírní. Sama si tím posledních pár měsíců prochází, jelikož v srpnu do muzikantského nebe odešel i její manžel Ivo Pavlík, když mu selhalo srdce. Na jeho stavu se zřejmě podepsala i smrt bývalé manželky Věry Špinarové.

S ní měla dobré vztahy i Heidi a ženy dokonce chystaly společné turné. Na něj už ale bohužel nikdy nedošlo. „Už aby ten hrozný rok skončil," modlí se zoufalá Heidi, která se bojí i letošních Vánoc. Poprvé za víc než dvacet let je bude muset trávit sama, bez muže.

Jediné, co jí alespoň trochu dělá radost, je čtyřnohý miláček, kterého si pořídila. Štěňátko je ještě malé a musí proto zůstat ještě nějakou dobu u maminky, ale zpěvačka už si ho měla možnost pochovat a pomazlit se s ním.

VIDEO: Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela...

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela... Jiří Krušina

VŠE O SMRTI IVO PAVLÍKA ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
93 fotografií