„Když jsem s ním mluvil měsíc před smrtí, štvalo ho, kam se ubírá svět,“ vzpomíná na muzikanta Honza »Žanek« Hlaváček, známý propagátor brněnského nářečí neboli hantecu.

„Dělali jsme spolu rozhovor a on celou dobu používal vulgární slova. Dost mě to překvapilo,“ svěřil Blesku. „Když jsem mu poslal přepis rozhovoru k autorizaci, souhlasil, že tam mám jeho výrazy nechat,“ dodal spisovatel.

Pavlíka mimo jiné rozčilovala současná mládež. „Teď už jsou jiné zábavy. Mládež teď zajímá jenom telefon a internet a na všechno jinak se*ou,“ prohlásil mimo jiné Pavlík v knize 50 odstínů hantecu.

„Ale co se mi na něm na sklonku života zase líbilo, že pořád koukal po ženských. Té mojí třeba při focení řekl: Vystrč pořádně kozy!“ prozradil na manžela Heidi Janků Hlaváček. Řadu vyjádření prý do knihy nedal. „On mi toho řekl hodně, ale to by bylo na žaloby...“ přiznal spisovatel úsměvem.

VIDEO: Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy...

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy... David Turek, Jan Jedlička

VŠE O SMRTI IVO PAVLÍKA ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
63 fotografií