„Byla jsem s dětmi v Dětském domově Domino u nás v Plzni na Mikulášské besídce. Dobrý skutek, který mi ten nahoře vrací na dětech. Bohužel ale besídka byla pozdě večer a děti už byly při cestě zpět ukňouraný," popisovala svůj večer Lucie, která má s manželem Davidem (45) dvě děti - syna Davida (5) a dceru Lolu (v lednu jí bude 1 rok).

Rozmrzelostí a únavou ratolestí ovšem modelčin večer neskončil. Musela totiž řešit i konflikt s cizím člověkem. „Na sídlišti před barákem s parkingem opět boj. Objíždím to podruhé a všimnu si paní, co jde k autu. Svitne mi naděje na volné místo, tak zajedu stranou, aby mohla v klidu vyjet a trpělivě čekám. Najednou se objeví tohle auto a začne na uvolněné místo najíždět," vyprávěla na sociální síti Křížková, která v roce 2003 ještě pod dívčím příjmením Váchová získala titul Miss ČR.

Jsem ráda, že mám zdravé děti, nechci se rouhat, ale někdy jsem fakt i z maličkosti vzteky bez sebe... Byla jsem s dětmi v Dětském domově Domino u nás v Plzni na Mikulášské besídce. Dobrý skutek, který mi ten nahoře vrací na dětech. Bohužel ale besídka byla pozdě večer a děti už byly při cestě zpět ukňouraný. Na sídlišti před barákem s parkingem opět boj. Objíždím to podruhé a všimnu si paní, co jde k autu. Svitne mi naděje na volné místo, tak zajedu stranou, aby mohla v klidu vyjet a trpělivě čekám. Najednou se objeví tohle auto a začne na uvolněné místo najíždět. Vystoupím a slušně slečně vysvětlím, že na tohle místo už několik minut čekám, že mám v autě dvě malé děti...Její výraz a odpověď nebudu publikovat. Neprěju jí nic zlého, jen by mě zajímalo, jak se s touhle povahou lidem žije... (děkuji za vaše předchozí komenty, hned se mi trochu ulevilo; mluvíte mi z duše, karma je zdarma; fotku sdílím znovu, protože uznávám, že před tím nebylo fér, ukazovat něčí SPZ)

Příspěvek sdílený Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova),Pro 5, 2017 v 11:42 PST

Myslela si, že po domluvě se vše vyřeší. „Vystoupím a slušně slečně vysvětlím, že na tohle místo už několik minut čekám, že mám v autě dvě malé děti... Její výraz a odpověď nebudu publikovat," zklamala se ale moderátorka Sama doma.

Té se zřejmě reakce ženy poměrně dotkla. „Nepřeju jí nic zlého, jen by mě zajímalo, jak se s touhle povahou lidem žije," podivovala se nad jejím přístupem a značnou podporu našla i v diskuzi pod příspěvkem. I když i tam se našli tací, kdo ji kritizovali, že se snažila získat privilegia proto, že je matka od dětí. Další maminky se ale za ni postavili, jelikož moc dobře ví, co cesta s unavenými dítky obnáší.

Modelka posléze poděkovala za podporu a přiznala, že se jí díky milým komentářům ulevilo. „Karma je zdarma," přitakávala svým příznivcům na Instagramu a dodala ještě: „Jsem ráda, že mám zdravé děti, nechci se rouhat, ale někdy jsem fakt i z maličkosti vzteky bez sebe."

VIDEO: Lucie by si přitom přála ještě třetího potomka. Proč si ho ale musí vybojovat?

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií