Do nového srubu, který si Míša Tomešová s manželem Romanem pořídili, pozvou celou rodinu. „Moc se na to těším, bude nás hodně. Moji rodiče i Romanovi spolu vycházejí dobře, myslím, že se to celé ještě strhne ve velkou party,“ těší se zpěvačka, která má doma už desetiměsíčního syna Kristiána.

S ním budou letošní Vánoce úplně jiné než ty předchozí. „Vloni jsme měli vánoční stromeček z větví, připevněný na zdi. Naši dva pejsci nám při procházce lesem snesli fůru větví a my jsme se je rozhodli takhle využít. Opatinovali jsme je a ozdobili na zdi. Letos jsme se rozhodli si vánoční stromeček pronajmout, budeme se o něj starat, zalévat ho a pak ho vrátíme, zase poroste dál v přírodě. Je mi líto ho řezat a pak vyhodit,“ přiznala Tomešová s tím, že dárky pod stromečkem najde ale jen jejich syn.

„S Romanem jsme zavedli už před lety, že si vzájemně k Vánocům dárky nedáváme. Dáváme si, co potřebujeme, během roku, ale k Vánocům za ušetřené peníze raději zajdeme do psího útulku a nakoupíme pejskům deky, granule a co třeba zrovna nejvíce potřebují. Kristiánkovi samozřejmě Ježíšek nadělí, ale my preferujeme tuhle pomoc,“ dodala Míša.

VIDEO: Muzikálová hvězda Michaela Tomešová: Pracuji, ale rodinu živí manžel!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Michaela Tomešová: Pracuji, ale rodinu živí manžel! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií