„Kdy budeme mít děti? Až budu mít sperma. Problém otěhotnění není problém žen. Je to problém s páry. A častěji se to musí řešit na straně muže. Tohle je náš případ,“ šokoval Vincze minulý týden svým prohlášením na sociální síti. „Zkouším všechno. Vyměnil jsem boxerky za šortky zdarma, jedl víc zinku, dělal častější procházky v práci, abych si udržel kalhoty. Úplně jsem přestal kouřit, pít i lít,“ uvedl.

Mladý moderátor ale nemusí házet flintu do žita. V dnešní době totiž existuje mnoho způsobů, jak oplodnit svoji milovanou ženu. Například umělým oplodněním v rámci asistované reprodukce. „Je účinná a jednodušší než hormonální léčba neplodnosti. Jde o metodu, kterou bych jim doporučil,“ řekl Novému času doktor Martin Petrenko.

Adela Banášová již v minulosti s partnerem Petrem Modrovským těhotná byla, bohužel ale potratila. Tehdy také vyhledala odborníky na umělé oplodnění v Rakousku. Co na tento nápad ale říká sám Viktor Vincze, který kvůli nepříjemné zprávě úplně změnil životní styl? „Toto jsou osobní věci, které nemají pro veřejnost význam,“ uzavřel rázně. Uvidíme tedy, jak se dvojice rozhodne.

VIDEO: Banášová o žádosti o ruku.

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
80 fotografií