Na slavnostní večer přišli jako spořádaní mladí hoši, kteří se drželi máminy sukně a ochotně se usmívali do objektivů. Jen co své syny Louise Thomase (10) a Davida Lee (8) spustila z očí, kluci se začali rvát jako koně. Kopali do sebe, tahali se za uši, bušili do sebe pěstmi, zkrátka se rozdivočeli jako správní Italové.

S Alenou Šeredovou, která zasedla v porotě, pak vybírali dívku, která by se mohla stát vítězkou letošního ročníku. Když pak bylo po všem, sešli se u jednoho stolu společně s modelčinými rodiči, a jak to vypadalo, měli dlouhou chvíli. Starší Louise se u stolu dloubal v nose. A krásná Alena? Ta ho v tom následovala. Prstem zarýpala ve svém nose také. Pro kluky to byla dlouhá noc, a tak Šeredová měla co dělat, aby je utěšila, když na ně přišla únava, začali být protivní, a mladší David se dokonce rozplakal.

Vedle u stolu seděl zamilovaný Adam Mišík se svou přítelkyní Dianou. Ten byl během večera obklopen samými krásnými ženami, ale na důkaz lásky se vášnivě líbal se svou přítelkyní před zraky ostatních.

To nejmladší poslanec v historii České republiky Dominik Feri (21) měl zcela jiné starosti. Ten na rozdíl od Mišíka pozoroval každou krásku v místnosti a vše zachycoval na svůj mobil. Nezapomněl ani na sebe, neustále si dělal selfíčka všude, kde to bylo jen možné.

VIDEO: Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu!

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

VIDEO: Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočníka!

Video
Video se připravuje ...

Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočnika! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
44 fotografií