Sama Šeredová přitom do Česka létá docela často. Do Prahy jezdím čtyřikrát do roka, a naši jezdí hlavně létě do Itálie. Kluci když jsou s babičkou a dědou sami, tak se nějak zázrakem domluví, když jsem s nimi, tak je pohodlnější, když jim to přeložím. Žijí od narození v Itálii, tak je to pro ně jednodušší, vysvětluje modelka, která se teď v Česku stala čestným hostem soutěže Czechoslovak Top Models 2017. 

Vánoce ovšem bude letos s kluky slavit v Itálii. Přijede babička s dědou a sestra, poprvé vlastně budeme česká rodina slavit Vánoce v Itálii. U nás doma vždy chodí Ježíšek 24. prosince večer, nikdy jsem italské Vánoce neslavila, oni je mají až 25. na oběd. A nemají Mikuláše, ale mají 6. ledna ježibabu, to držíme oboje, ať mají kluci nějaký bonbon navíc. Manžel bude někde s nějakou jinou rodinou, a pak si kluky bere, to tak v rozvedených rodinách bývá. Po Vánocích jedeme na hory, zůstaneme tam asi i na Silvestra, prozradila Blesku Alena, která se už od roku 2014 zdlouhavě rozvádí s italským fotbalistou Gigi Buffonem. 

Jsem částečně rozvedená, po italsku se můžu vdát, ale ještě nejsem oficiálně rozvedená definitivně. Kdyby bylo na mě, už je to dávno, ale záleží to na soudci, dodává Šeredová.

Fotogalerie
44 fotografií