Danny patří mezi největší provokatéry na YouTube. Dalo se tedy čekat, že si Antonína Charouze a Dominiku Myslivcovou vezme na paškál. Jeho srandičky se mu tentokrát ale spíš vymstily.

Nejenom, že ve videu probíral vztah Charouze a Myslivcové s tím, že asi těžko bude mezi nimi pracovní vztah, protože je podle něj Dominika zlatokopka, ale také vytasil fotografie z eskortního webu s tím, že je na nich právě Dominika. To však není pravda. Na fotografiích je playmate Dorothy Grant

„Je trapný se takhle levně prodávat na internetu. Ať si každý dělá, co chce. Někdo někomu prostě po*ouří za pár milionů a luxusní auto,“ řekl ve videu Danny a to nebyl ani zdaleka jediný koment přes čáru, který vypustil z úst.

„Vše jsem podala do rukou policie, jsem v neustálém spojení s právníky,“ řekla Blesku Dominika Myslivcová, která je z celé kauzy nešťastná. „Na rodině se incident podepsal ve velké míře. Díky článku Blesku se ale doufám vše vrací zpět do normálu a nemusím každému složitě vysvětlovat, že ta v inzerátu nejsem já,“ dodala.

Ani Antonín Charouz nenechá ruce v klíně, ale bude jednat. Na 99 % trestní oznámení podám,“ řekl Blesku naštvaný podnikatel, který v minulosti randil s Evou Perkausovou. Danny Sonnleitner se má tedy na co těšit, čekají ho asi krušné časy. 

VIDEO: Česká Barbie Dominika Myslivcová o sexu: Často mě balí lesby!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Dominika Myslivcová o sexu: Často mě balí lesby! Petr Soukup, Thomas Kruchina

Fotogalerie
21 fotografií