I když mnohé outfit Ewy Farny šokoval, tak právě to je záměr. „Už léta mě obléká polský stylista a já miluju jeho výstřední kousky. Když je takováhle akce, tak chci být výstřední a je mi úplně jedno, zda se to někomu líbí nebo ne. Kostýmy jsou součástí mojí práce a já si je užívám. Jak tenhle plášť, zlaté masivní doplňky, nebo napletený cop,“ svěřila se Blesk.cz zpěvačka, které oblečení opět přidalo nějaká kila navíc. A v kombinaci s její plačtivou děkovnou řečí, mnohé napadlo, že je těhotná.

„Tak těhotná nejsem. Jen jsem byla opravdu dojatá, protože jsem sedmkrát byla bronz a letos to prolomila na stříbro, beru to jako velký úspěch a moc si toho vážím. Já se za své city nestydím a klidně je dávám najevo. Vím, že to tady není zvykem, ale když se mi chce brečet, brečím, když se chci smát, směji se,“ dodala Ewa.

Farna si už dávno zvykla, že se neustále přetřásá její váha. „Je mi to jedno, naopak jsem raději, když se píše, že jsem tlustá, než že jsem alkoholička nebo feťačka. Já jsem se svým tělem spokojená,“ směje se Ewa, která se stala stříbrnou Slavicí pro rok 2017.

VIDEO. Tak šel čas s Ewou Farnou: Z puberťačky vdanou paní

Video
Video se připravuje ...

Tak šel čas s Ewou Farnou: Z puberťačky vdanou paní Profimedia

Fotogalerie
57 fotografií