Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Moderátorky na Slavících: Mašlíková šokovala vyzáblostí, Kloubková neví, zda má přítele

/
  • Moderátorky vyrazily na Českého slavíka.
    26. listopadu 2017 ● 07:40

    Na slavnostním předávání ocenění Český slavík 2017 nechyběly ani ženy, které dělají krásnější tvář našim televizním stanicím. Mladá moderátorka Top Staru na TV Prima Eva Perkausová (23) vynesla své dokonalé tělo, Gábina Partyšová (39) přišla v černé róbě se snubním i zásnubním prstenem na prstě (i když se jí manželství rozpadlo) a Hanka Reinders (35) ukázala vyhublou postavu.

  • 1.

    Vnadná Perkausová

    Do Hudebního divadla Karlín vyrazila moderátorka Eva Perkausová, která oblékla krásné bílé šaty, které nechaly nahlédnout do jejího výstřihu. "Ambice jsem měla všelijaké, ale hudba je moje slabina. Si nedokážu představit, že bych zpívala. Už jsem třeba hrála, ale to nejsou moje ambice, spíš koníček," uvedla Eva, která opět dorazila bez přítele. 

    "Moje odpověď vás nepřekvapí. Jsem tu s kamarádkou z Top Staru. Já jsem říkala, že až uznám svého partnera za vhodného, tak ho vyvedu, ale pořád o tom nejsem přesvědčená," uzavřela sympatická blondýnka.

    Video
    Video se připravuje ...

    Sexy Perkausová: Nového partnera neukážu, ještě si jím nejsem jistá! David Turek, Lukáš Červený

  • 2.

    Stále nerozvedená Partyšová

    Mezi lidi přišla také moderátorka Prásku na Nově Gábina Partyšová, která si momentálně prochází složitým obdobím. Rozpadlo se jí totiž poměrně čerstvé manželství s podnikatelem Danielem Farnbauerem. "Šaty jsem dostala od manžela a šperky jsou vlastní. Stále jsem vdaná, takže nosím snubní i zásnubní prstem. Rozvod zatím nebude a neřešíme to. Nebydlíme spolu, ale máme se rádi a on mi popřál, abych si dnešek užila. Jsme hodně v kontaktu," uzavřela Gábina.

    Video
    Video se připravuje ...

    Gabriela Partyšová Slavík Markéta Reinischová, Lukáš Červený

  • 3.

    Zmatená Kloubková

    Poněkud zmateně působila moderátorka Kristina Kloubková, která po sto letech vyrazila do společnosti s mužem po boku. "To je mladý krásný muž, který se jmenuje Václav," řekla Kristina. Později se ale s doprovodem tak trochu nepohodla. On totiž na kameru uvedl, že je jejím přítelem, což Kristina rychle vyvrátila s tím, že jsou pouze kamarádi.

    Video
    Video se připravuje ...

    Kristina Kloubková Slavík Markéta Reinischová, Lukáš Červený

  • 4.

    Milionová Borhyová

    Lucie Borhyová si uměla zařídit hlídání dětí na slavnostní večer. Syna Lucase a dceru Lindu odevzdala jejich tatínkům a po boku Reye Korantenga dorazila předávat Slavíky. 

    Moderátorka opět zaujala šaty od Petry Brzkové. A že jí to slušelo. "Styling mi dělal Sam Dolce. Šperky jsou v hodnotě řádově milionů korun. Není to premiéra a užívám si to. Žena se cítí ženou. Mám tady bodyguarda Reye," zasmála se Lucie. "Mám zodpovědnost," uvedla.

    Fotogalerie: ČESKÝ SLAVÍK 2017: CO JSTE V TELEVIZI …
    161 fotografií

    Video
    Video se připravuje ...

    Lucie Borhyová na Slavíkovi: Šperky za miliony a s ochrankou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

  • 5.

    Vyhublá Mašlíková

    Svojí vyhublou postavou šokovala moderátorka Snídaně s Novou a hlavně čerstvá maminka Hana Mašlíková, nyní Reinders. Dorazila po boku svého manžela Andrého v černém outfitu a s vlasy staženými z obličeje. Hanka měla vždy luxusní a hlavně vysportovanou postavu. Nicméně v tomto modelu to vypadalo, že významně pohubla. Že by jí dávalo zabrat lítání kolem malého Andreáska?

    Hana Mašlíková s manželem Reném
    Autor: Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan

    Hanka Mašlíková
    Autor: Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

sores: Mašle chudák je fakt šeredná, vypadá jako ségra opice díky předkusu a vůbec, nikdy nebyla hezká ani zmalovaná,brr.

(29. 01. 2018 13:41)

adamice: Mašlíková, Perkausová, Borhyová, Kloubková, Partyšová. To je tedy výkvět.

(26. 11. 2017 22:42)

janejaneja:

(26. 11. 2017 16:27)

sores: Bože mašle je še.re.dná,brr. Vypadá jak zmalovaný tranvestita,brrr. kdyby neměla umělé kozy tak je jako chlap!

(26. 11. 2017 12:23)

xxxx678: Kristina byla v tom rozhovoru roztomilá , měli se domluvit s hezkým mladým mužem, jak, že to tedy opravdu mají. Každý říkal něco jiného. Ale musím ji vychválit, opravdu jí to hodně slušelo. Eva Perkausová, tam není co řešit, stačí se podívat, tu jen tak někdo nedožene.

(26. 11. 2017 11:34)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy