Simonu obvykle vídáme na přehlídkových molech či na společenských událostech, a to vždy perfektně upravenou. Nyní ji ale paparazzi načapali ve stavu, v jakém bychom ji možná na první dobrou ani nepoznali.

Modelka se halila do tmavého kabátu, vlasy měla narychlo stažené do menšího culíku tak, aby jí nelezly do obličeje. Ten měla nenalíčený, poměrně opuchlý a navíc nezvykle bledý. Její výraz navíc hovořil za vše. Čišela z něj únava a frustrace.

Simona očividně nebyla zrovna ve své kůži. Její unavený a ztrhaný zjev možná souvisí s jejími nedávnými zdravotními obtížemi. V sobotu 11. listopadu se jí totiž v Brně neudělalo dobře, a tak musela okamžitě odjet do Prahy a zrušit přislíbenou účast na Fashion Weekendu v Ostravě.

„Já prostě neumím říct ne, a tak se stane, že kolikrát padám na hubu. Pravdou je, že teď toho mám strašně moc a lítám z místa na místo. Jsem sice zvyklá cestovat, ale už mi není dvacet,“ vysvětlovala pro Blesk.cz Krainová, která má již delší dobu potíže s krční páteří a lékaři jí opakovaně doporučili, aby zvolnila tempo.

Ona si prý jejich rady snažila vzít k srdci, jenže už po pár dnech jí to nedalo a místo odpočinku oslavovala narozeniny kamaráda a stylisty Filipa Vaňka. Mejdan, na kterém byla i Monika Koblížková (36), se konal již minulý týden a zdálo se, že slavná rodačka z Havířova už je na tom přece jen o něco lépe. Teď se ale ukazuje, že svůj návrat do života možná uspěchala.

VIDEO:  Simona Krainová na pódiu. Krátce poté nečekaně zkolabovala

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová na pódiu. Krátce poté nečekaně zkolabovala Zdeněk Matyáš

 

Fotogalerie
86 fotografií