Čechák a herečka ze seriálu Modrý kód se brali teprve před rokem a půl, teď je však s jejich láskou konec. „Já jsem si Pavla brala s tím, že je to muž mého života a že s ním budu navždy,“ svěřila se Berenika čtvrtečnímu Magazínu DNES.

„Když jsem byla malá a rodiče se rozvedli, vzala jsem si do hlavy, že já to budu mít jinak. No tak neměla,“ přiznala své zklamání z krachu manželství dcera spisovatelky Ireny Obermannové (55) a hudebníka Daniela Kohouta. „Třeba ještě někdy jindy,“ doplnila s nadějí.

S konečným řešením krize přišel prý její muž. Právě on měl navrhnout rozchod a prý ji tím svým způsobem osvobodil. „Můžu si teď ještě vychutnat mládí, které jsem vsadila do rukou jeho a jeho rodiny,“ prozradila Kohoutová. Ta svému choti pomáhala i s výchovou synů Cyrila (9) a Františka (12), které má Pavel z předchozího manželství s herečkou Táňou Vilhelmovou (39).

„Když se dospělý rozvedený muž se dvěma dětmi rozhodne, že si mě vezme, a po roce a půl se rozhodne, že mě už nechce, tak je to takové… No, člověk to nečeká. Může se to samozřejmě stát, ale představa, že starší chlapi vědí, co chtějí, se mi tím trošku rozmetala,“ netajila se brunetka s tím, jak ji celá věc sebrala a donutila ji jisté věci v životě přehodnotit.

VIDEO: Berenika Kohoutová musela kvůli roli změnit barvu vlasů a proměnit se v sexy mrchu.

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Jsem teď sexy mrcha. Adam Balažovič

Nejprve přitom držela svůj smutek v tajnosti a vydržela mlčet po celou dobu svého účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas, kde shrábla pomyslnou zlatou medaili. Jen minulý týden dost zmátla své fanoušky na Instagramu, když zveřejnila snímek ze soukromí, na níž »vykopává« partnera z postele. Jelikož mu není úplně dobře vidět do obličeje, rozjely se v komentářích spekulace, jestli se jedná o manžela, nebo o milence.

Právě díky novácké soutěži přišla na jiné myšlenky. „Hodně mi pomohlo, že jsem v té době měla moc práce, když jsem natáčela Tvář,“ uvedla pro magazín DNES. „Já v sobě měla takový vztek! Tak velký, že kdybych ho neměla, zhroutila bych se. Ten vztek mě držel nad vodou. Teď už je to v pohodě, ale hladké to u nás opravdu nebylo,“ dodala Berenika.

Během Tváře mnohým připadalo, že to jiskří mezi ní a moderátorem Ondřejem Sokolem (46), ovšem to prý byla jen hra. Mimo kameru pak herečka více času trávila se svalovcem z muzikálů Janem Kopečným (28). Natáčeli spolu řadu krátkých videí na Instagramu, na nichž se mezi sebou přátelsky škorpili. Také společně obráželi i mejdany, někdy i s dalšími kolegy ze soutěže.

O tom, že s jejím manželstvím to už delší dobu bylo na štíru, svědčí i fakt, že letos v září odjela Kohoutová v pauze mezi natáčením na dovolenou k moři. Doprovázela ji přitom její rodina, ovšem manžel ne.

Fotogalerie
51 fotografií